08 - 773 20 64

Arbeta hos oss

Välkommen till oss! Vi strävar efter att ha ett gott arbetsklimat på vår arbetsplats, med glada, positiva medarbetare som sätter kunden i fokus. Då vår verksamhet växer och personalbehovet ökar behöver vi rekrytera. Lindalens har behov av medarbetare som är serviceinriktade och noggranna. Vi söker nya medarbetare i Stockholmsområdet.

Hemtjänst

Vill du vara en del av vårt hemtjänstteam? 

Dig vi söker har utbildning eller pågående utbildning och erfarenhet inom vårdyrket. En fördel är om du kan rycka in på kort varsel och vara flexibel i ditt arbete. Tjänsterna avser dag eller kvälls arbete samt varannan helg. 

Arbetsuppgifterna består av sedvanliga omvårdnad- och serviceinsatser inom biståndsbeviljad hemtjänst. 

Krav 

Omvårdnadsprogrammet eller pågående utbildning. B-körkort. Du bör kunna uttrycka dig i tal och skrift i svenska, andra språk som finska, persiska och spanska är meriterande. Du som person: Arbetar kvalitativt och ser helhetsbilden från kundens perspektiv. Är lyhörd för kundens behov och önskemål. Kan arbeta lika bra under eget ansvar som tillsammans i grupp. Du är en lagspelare som hjälper dina kollegor, är flexibel och tjänstvilligt inställd.

Vi ser gärna en jämn könsfördelning i arbetsgruppen.

Ansök via: jobb@lindalens.se

Städning

Är du intresserad av att vara en del i vårt städteam?

Vi söker ständigt ny personal som har stort engagemang och tycker om ett varierande arbete. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet, utbildning inom lokalvård samt innehar B-körkort. Det är viktigt att du förstår och behärskar det svenska språket i tal och skrift. 

Vi erbjuder dig avtalsenlig lön, ansvarsförsäkring, friskvårdsbidrag, och möjlighet till vidareutveckling. Vi har kollektivavtal.

Låter det här intressant tveka inte att höra av dig med en intresseanmälan via jobb@lindalens.se